Hintergrund an/aus

МзЗ -Отчет месец Август

16 Tag 2,481, 05:24 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Отчет месец Август

[МЗЗ]Сите кој имаат од 200 до 3200 сила добиваат 500 здравје на ден
Пријавување од … mehr »

[МзЗ] Храна за сите бебиња

7 Tag 2,421, 02:00 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

[МзЗ] Храна за сите бебиња


Ќе бидам кратка и јасна, и овој месец продолжуваме со поделба секој ден по 500 енергија за секое бебе кое ќе се пријави на следниов линк http://tinyurl.com/ps8jd4h и кое има од 200 до 3200 сила

Ја пишувам оваа ст

mehr »

[МзЗ] –Отчет за месец јуни

13 Tag 2,418, 12:03 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Добро вечер Македонци


Еве како што е редот јас да напишам статија со отчет за сработеното изминатиот месец.
Голема благодарност до Ivan32322 кој многу ми помогна и нахрани многу бебенца
Исто така благодарност до Ефиљо други кој донираше 1

mehr »

[МзЗ] –Отчет за изминатите 12 дена

10 Tag 2,402, 06:56 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

[МзЗ] –Отчет за изминатите 12 дена

Здраво, драги бебенца и поголеми бебиња кој се гладни за цицка

Нема многу да пишувам, еве видете колку е поделено... колку пари е потрошено
Само ќе ве замолам за Shout за да видат повеќе бебиња бидејќи мн

mehr »

[МЗЗ] За посилни бебенца

35 Tag 2,390, 10:52 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Добар ден браќа и сестри !!!

Добар ден Македонија !!!Најпрво да му ја честитам победата за преседател на ivan.sk

[/mehr »