Hintergrund an/aus

Последен поздрав.

4 Tag 1,886, 15:19 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Дечки јас од денес и официјално се откажувам од играва.Од 2009 до сега играва беше дел од мене и мојот живот исто како и вие на ваков или онаков начин.Ви посакувам се најдобро пред се во приватниот живот, ова е игра и секогаш ќе има подеми и падови з

mehr »

[МКД / ENG] Да и помогнеме на Швајцарија \ Let's help Switzerland

19 Tag 1,869, 06:35 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

-Статијата е преведена и на Англиски јазик затоа што сакам и играчите од другите држави даја согледаат состојбата во еШвајцарија.
-I've … mehr »

Интервју со LOTUS BLACK - Швајцарскиот Премиер [PAL]

12 Tag 1,866, 03:51 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Поради желбата за зацврстување,подобрување на односите и подобро запознавање меѓу еМакедонија и еШвајцарија направив интервју со еден од највлијателните луѓе во еШвајцарија.
mehr »

Нова мапа на еСветот [PAL]

16 Tag 1,855, 14:36 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Верувам дека сите бевте запознаени со еРапублик самитот кој се одржа пред неколку недели во Букурешт,Романија.Plato моментално е во еШвајцарија а неговите статии во врска со самитот можете да ги прочитате во неговиот [url=http://www.erepublik.com/

mehr »

Амбасадорска статија за еШвајцарија + Interview [PAL]

3 Tag 1,853, 08:16 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Здраво Македонијо

Како нов амбасадор во еШвајцарија задоволство ми е, да ви га прикажам моменталната статистика за оваа земја.
[IMG]http://i309.photobucket.com/albums/kk382/palavko/Flag-Pins-Macedonia-Switzerland.[/img]

mehr »