Hintergrund an/aus

Te i japim fund?

57 Tag 2,331, 17:24 Veröffentlicht in Albania Albania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Pershendetje vllezer dhe motra,

Po e shkruaj kete artikull nga mllefi dhe inati qe kam prej ndodhive te fundit ne kete loje te manipuluar.
Te gjithe e dijme qe para disa dite , adminet e kesaj loje erdhen me lajmin qe do te shtohen kater shtete

mehr »

Puna e Presidentit [ Mendim Personal ]

22 Tag 2,143, 06:43 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen
mehr »

UNE BESOJ

41 Tag 2,025, 16:18 Veröffentlicht in USA USA Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Sot me datën 7 qershorë të viti 2013 do të filloj të shkruhet historia moderne e futbollit tonë , e kombëtarës tonë.

Sot , ekipin e zemrës të çdo Shqipëtari e pret një ndeshje mjaftë e vlefshme... por aq sa është e vlefshme është edhe e vështirë.

mehr »

AUP and POTUS elections [May]

31 Tag 1,988, 04:15 Veröffentlicht in USA USA Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Hello eUSA

The Presidential elections are almost here... and the Albanian community in eUSA has again decided that we will take a neutral stand and will not take part in the voting process for the unity candidate for POTUS elections.

mehr »

AUP and CP elections

21 Tag 1,961, 05:49 Veröffentlicht in USA USA Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Hello eUSA

The Albanian Unity Party leadership has been talking about the CP elections these days.

The leadership has decided that AUP will take a neutral stand for the Unity Candidate elections , as always.

We know that , the top 4 … mehr »