Hintergrund an/aus

Собиранка Куманово - Баба Цану

69 Tag 1,820, 13:02 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Конечно собиранка во фамозно Куманово.
Кај баба му на Батко Џорѓија
Да се најадеме и напиеме од Апулија.
Мислам дека нема потреба многу да се коментира што и како било сликие кажуваат све.

Владин тим Октомври
[img]http://farm9.[/img]

mehr »

МЗО завршно обрачање [Mandanata]

30 Tag 1,813, 05:36 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Здравооо Македонијооо
Сите во еЗБОР
Ете ја мојата слика после мојот мандат за Месец октомври..
Почнав со -130к завршувам со -129033 мкд.

Може овој месец беше тежок за цел

mehr »

MOD тим Октомви-Ноември [Mandanata]

66 Tag 1,780, 10:32 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge Kampfaufträge

Здраво еМакедонијооооооооо!
Сите во Збор! xD


Во оваа статија сакам да го прествам МОД тимот за месец Октомври доколку на изборите победи Sajrus .

Министерство заmehr »

Бисерите на Икономиста и Деда + Наградна Игра..... 100q7

18 Tag 1,735, 11:18 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Здраво еМакедонијооо


Доста веќе со тролање, редно е да напишам некоја за градна игра...


Најголемиот еБисер : Икономистаааа


Човекот се меша во све и во економија и в

mehr »

Власта ја Прави Штетата на Македонија!

33 Tag 1,728, 07:22 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Здраво еМакедонијо о7

По кој знеа кој пат, пишувам статија против Voix, може некој ќе си помисли дека го мразам, го тролам итн.
Но друга е работата, на Voix треба да да му биде јасно дека пред да напише статија треба да размисли малце што пишува

mehr »