Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

..i pesnik, i ljubavnik. Od svega toga, ostao sam samo JA, da stojim pred tobom, bez pera, bez listova, naoruzan jedinim preostalim oruzijem, nadom..

[УеС] КОНГРЕСНИ ИЗБОРИ + ПОДЕЛА 50+20К7

106 Tag 2,711, 05:28 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПоштовани грађани еСрбије, моји пријатељи,

Знам да ме није било дуго, и разлог томе јесте то што пре свега верујем да је моје прошло, да је време за неке млађе и паметније људmehr »

[Lord Omega] Да вам испричам причу.

91 Tag 2,574, 03:45 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Ништа не траје заувек. Чак и најдужој, најблиставијој владавини мора доћи крај једног дана. Моћни су они који су у стању то да прихвате на почетку, и опет се боре и крче свој пут ка врху … mehr »

[УеС] ГЛАСАМ ЗА УеС + ПОДЕЛА 50К7

126 Tag 2,530, 11:50 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenЧАСТ

Поштовани грађани еСрбије, моји пријатељи,

Током претходног периода показали смо једно јединство, и ујединили еСрбију. Желим да се захвалим свима још једном који напо … mehr »

[ЋУПРИЈА 2014] РОШТИЉ & ПИВО

60 Tag 2,471, 03:50 Veröffentlicht in Serbia Serbia Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungЖИВЕЛИ!

Најлепше ствари настају спонтане, знате. Тог господњег 23. августа је било планирано да своје време у поподневним часовима утрошим седећи у канцеларији, и размишљај … mehr »

[Beer Fest 2014] Страхињић точи пиво :P

102 Tag 2,462, 11:05 Veröffentlicht in Serbia Serbia Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungДа л` је љубав, или пиво, да л` је љував, ил` сам се напио..

Мислим да нема лепше строфе за почетак једног оваквог чланка, извештаја са скупа. Елем, знам да сте неки овде само због … mehr »