Hintergrund an/aus

Против "AS" за ресурси!

31 Tag 3,364, 16:51 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen
Почитувани,

Сум бил многу пати во влада и еднаш цреп и многу добро знам како функционира еВлада и кои се ингеренции на еВлада, а кои се на еПретседател.
Одсекогаш сум застапувал став дека главmehr »

Т'га за востанија

12 Tag 3,343, 14:04 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung
Т'га за востанија


В масонски ложи как да се метнам
И в наша Индија да си прелетнам
Во наши региони јас да си идам
Да си супортнам Карнатака, Керала да видам
Да видам дали скриптата и … mehr »

9 голд и 9 чоколадца за секој

9 Tag 3,286, 05:38 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Отворете го мејлот со кој сте регистрирани на играва и земети си 9 голд и 9 енерџи бара.

mehr »

Крушевски манифест

36 Tag 3,174, 18:31 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Браќа земљаци и мили комшии!

Ние, вашите вечни комшии, пријатели и познајници от хубавото Крушево и неговите китни села, без разлика на вера, народност, пол и убежденија, не можејќи веќ … mehr »

Како да креирате холдинг

52 Tag 3,145, 02:29 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte


После подолго време нешто се случува на играва, односно има промени во економскиот модул. Поучени од искуството од сите досегашни промени веројатно и оваа промена ке води кон намалување на потенци … mehr »