Hintergrund an/aus

Join the new world

 

[Cendorr on huijari] BB-kilpailu

Tag 1,821, 08:46 Veröffentlicht in Finland Finnland von QummiNoin kuukausi takaperin Cendorr (nykyisin Jorma Kaaleppi) ilmoitti järjestävänsä kansalle hupia eSuomessa tapahtuneeseen baby boomiin liittyen. Palkinnoksi Cendorr lupaili yhteensä 20 000 markkaa neljään eri kategoriaan jaoiteltuna. (Kustakin 5000 markkaa) Mutta kuten moni jo osasikin aavistaa, kilpailun tuloksia ei koskaan julkaistu.
"eSuomessa ei ole tarpeeksi hupitoimintaa, vaikka aina sitä luvataan järjestää. Virkakiellostani huolimatta minä olen ikuinen Hupiministeri ja nyt seuraa suuri BB-kilpailu!", hän kirjoitti artikkelissaan. Niinhän siinä sitten kävi, että minäkin kilpailuun osallistuneena jouduin pettymään. Jälkeenpäin hän vielä kehtasi ilmoittaa, kuinka hienosti BB-kilpailu oli startannut. Noh, hyvin se ei ainakaan päättynyt.
Artikkelin tarkoitus on kertoa eSuomen kansalle, kuinka rosvo, sekä hönsöntti persoona tämä kyseinen ihmisperse on. Älköö koskaan luottako tähän olentoon!Jätän vain luomani taideteoksen tähän, koska Cendorrin takia se ei koskaan päässyt julkisuuteen.

Parhain terveisin,
Qummi
 

Kommentare

Cendorr
Cendorr Tag 1,821, 08:50

Arvioin väärin rahatilanteeni, koska en ottanut huomioon kullan laskenutta hintaa. Tämä johtui siitä, että olin ollut tauolla eressä ja inaktiivinen. En luvannut mitään aikatauluja tulosten julkaisemiselle. Nyt on vaihtoehtoina joko pienet palkinnot tai alkuperäiset, mutta silloin tuloksia pitää odotella vielä.

Qummi on jo julistettu yhden osa-alueen voittajaksi ja hän sai siitä 2g palkinnoksi.

Cendorr
Cendorr Tag 1,821, 08:51

Pahoittelen tilannetta, minun mokani. Mitään rahaa en ole kuitenkaan keneltäkään ottanut tai huijannut, jos joku niin artikkelista tulkitsi.

jom1
jom1 Tag 1,821, 08:56

Yhdessä kilpailussa palkinto jaetaan väärälle henkilölle ja toisessa palkintoja ei jaeta ollenkaan(?). Mitäs hupia tämä nyt on?

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Tag 1,821, 09:30

Cendorr are you drunk?

Cendorr is dead.

Jarmo  Kaaleppi
Jarmo Kaaleppi Tag 1,821, 10:24

hieno kuva hermanni. erius voisi myös kasvattaa assburger-parran

Pedersprii
Pedersprii Tag 1,821, 12:32

jom1: tämä on juuri sitä hupia.

En muuten uskoisi miestä, jolla on kakkaa pyllyssä.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Tag 1,821, 18:08

Toi on kyllä Mona Lisaan verrattavissa oleva taideteos!

Qummi
Qummi Tag 1,822, 07:29

Taiteilija kiittää!

Citizen Mu
Citizen Mu Tag 1,822, 21:30

Vaadin virkakieltoa.

Hopea
Hopea Tag 1,823, 08:29

CMU hyvä, oikea termi on virkakanisteria.

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.