Hintergrund an/aus

Join the new world

 

[МИ] Промене, политика, вести из конгреса

Tag 1,830, 09:31 Veröffentlicht in Serbia Serbien von Ministarstvo informisanja


Поштовани грађани еСрбије,

Читате четврто издање Службеног гласника Министрарства информисања еСрбије новембарског тима које чине Brdar Dragan, BojanKostic, SrpkoBre, Hermann Poulet II и Raziel_Blaze.

Такође вам се извињавамо због овако малог садржаја, али се надамо да ћемо већ у следећем броју то исправити.
Садржај:
-Админове промене
-Политика
-Вести из конгреса
-Препоручујемо


[img]Са обзиром да је пре пет дана био рођендан еРепублика, тог дана су освануле разне понуде на почетној страни, али са обзиром да смо тог дана већ издали чланак и нисмо успели да анализирамо све понуде, али су неки играчи то одрадили, па вам предлажемо да прочитате чланак[/img][eEconomic News] 5. еРепублик рођендан!.

А сада да пређемо на понуду која је данас осванула на нашим почетним страницама.У питању је понуда која се зове Black friday, што на српском језику значи Црни петак.

Црни петак се састоји од шест понуда. Прва понуда је да при куповини златника добијате увећану вретност златника за 45% од обичне вредности коју добијете при куповини злата.
Друга понуда је да купите базука бустере по цени од 1.7 златника по појединачном бустеру, или да купите комплет од 10 бустера, али се цене за то мењају у зависности од дивизије којој играч припада.
Трећа понуда је да купујете чоколадице по 30% нижој цени. То се односи и на појединачну куповину чоколадица, али и на комплете од пет и десет чоколадица.
Што се тиче четврте, пете и шесте понуде, у питању је 45% попуста на надоградњу фабрика ракета, полигона за тренинг, али и обичних компанија.
Све то можете видети на следећој слици.НАПОМЕНА: Ова понуда траје до сутра у 08:59 по нашем, односно до 23:59 по еРепублик времену!
Исто тако, све што купите у току ове понуде важи док се не искористи.

Поштовани грађани, подсећамо вас да ће се у недељу 25. новембра одржати конгресни избори. На изборима учествоваће пет странака са највећим бројем чланова.
Избори се врше по пропорционалном систему, што значи да се гласа за листу а не за појединачне кандидате, а да ће се мандати накнадно расподелити међу листама пропорционално броју гласова која свака листа добије.
Од оног броја посланичких места које свака листа освоји, маднати ће бити расподељени по редоследу кандидата на листама. Свако се може кандидовати на листу своје партије, а коначни редослед кандидата одредиће председници странака на дан пред изборе.
У данима пред изборе као и на сам дан гласања, апелујемо на фер и коректну изборну борбу. Осуђујемо све случајеве продаје и куповине гласова, гласања уз помоћ мулти налога а посебно масовног прављења мулти налога у данима пред изборе ради уласка у пет најбројнијих странака. Без обзира на политичке разлике, еСрбија свима мора да буде на првом месту и зато је важно да морал увек буде на највишем нивоу.

А ево како у овом тренутку изгледа листа првих десет странака.


-Конгрес еСрбије је ставио на гласање постављање Грчке за природног непријатеља, и тај предлог биће усвојен јер је за њега већ гласало 32 посланика. Грчка је кроз целу историју еСвета била непријатељ Србије а помагала је нашим непријатељима Хрватској, Америци и Албанији и зато је ово врло разумна одлука.

-Са друге стране Конгрес еСрбије је усвојио склапање алијансе са Словачком, Бугарском и Македнонијом. То је нарочито важно јер се сада најважније борбе воде на фронту између Бугарске и Македоније са једне стране, и Грчке са друге, и бонус који ће наша војска имати када се Грчка прогласи за природног непријатеља може значајно да увећа шансе наших савезника за победу.

-Конгрес је такође донирао 183000 динара Народној Банци Србије.

-Тренутно се врши гласање за потписивање савезништва са Кипром и Јапаном, али и за донацију 83830 динара на Народну Банку Србије.
Поштовани грађани, ваш Службени Гласник вам доноси најактуелнија саопштења свих државних институција, како бисте били у потпуности обавештени о раду државних органа, али и чланке неких појединаца.

Председник еСрбије сваког дана је објављивао финансијске извештаје, како би народ имао увид у трошење државног новца и како би се спречиле разне махинације и коришћење народног новца у приватне сврхе.
Finansijski izveštaj predsednika 19.11.2012.
Finansijski izveštaj predsednika 20.11.2012. stanje u 10:34
Finansijski izveštaj predsednika 21.11.2012. stanje u 12:26
Finansijski izveštaj predsednika 22.11.2012. stanje u 13:04
Dopuna finansijskog izveštaja za 22.11.2012

Издата су најновија наређења Министарства Одбране. На оружје, грађани! Борите се искључиво према наређењима Војске, само тако се борите за Србију.
Наређење за дан 1830

Министарство Унутрашњих Послова издало је редовни извештај о масовној подели оружја (1211 тенкова квалитета 7) које је одмах искоришћено у величанственом удару против Грчке. Касније је подељено још хиљаду тенкова који су искоришћени против побуњеника у Брчком. Поред тога обављено је тренутно стање имовине у власништву МУП-а, и извршен је упис непоштених играча на Црну листу.
МУП - извештај за 22. новембар!

Као и:

Извештај о специјалној операцији јединице „Небески Ратници“ против албанских терориста.
Инцидент на Космету

Магазин „Нови Српски Видици“ издао је занимљиву анализу стања у региону и наредних корака које еСрбија може учинити у учвршћивању своје власти на Балканском полуострву.
Шта нам је чинити?Сарадња са Министарствима Информисања из региона се наставља:


С поштовањем,
Тим Министарства Информисања кога чине Brdar Dragan, BojanKostic, SrpkoBre, Hermann Poulet II и Raziel_Blaze.
 

Kommentare

Ministarstvo informisanja
Ministarstvo informisanja Tag 1,830, 09:31

За шаут:

[МИ] Промене, политика, вести из конгреса
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2162582/1/20

о7

Hermann Poulet II
Hermann Poulet II Tag 1,830, 09:32

o7

Raziel_Blaze
Raziel_Blaze Tag 1,830, 09:33

о7

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Tag 1,830, 09:34

o7

Brdar Dragan
Brdar Dragan Tag 1,830, 09:34

Рад ред рат народно благостање!

Don Lex
Don Lex Tag 1,830, 09:38

o7

Hanibal LA
Hanibal LA Tag 1,830, 09:40

10 bustera za bazuke kosta u zavisnosti od divizije. pa tako za D3 stoji koliko si rekao,a za d4 je 17 i nesto

Raziel_Blaze
Raziel_Blaze Tag 1,830, 09:42

@Hanibal LA, hvala, sa' cemo d' ispa'imo o/

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,830, 09:44

o7

POP  DJUJIC
POP DJUJIC Tag 1,830, 10:08

o7
Volio bih da ste umjesto trenutnog stanja broja clanova uspjeli da dodjete do informacije da li je napravljen presjek za top 5 i kako izgleda taj poredak. I da, slazem se sa Icemanom, ima ljudi koji zrtvuju dosta svog vremena ovde i nije korektno prema njima da se zbog necije sprdnje sa crnim listama naruzi rad citave vlade !

bg-pobednik
bg-pobednik Tag 1,830, 10:11

Zbog crne liste, Crne Gore, imena orga ...

MacakMiki
MacakMiki Tag 1,830, 10:19

bg-pobednica: Ti mala da sutis!

bg-pobednik
bg-pobednik Tag 1,830, 10:26

Ma ja cu da sutim, samo ti reci Vladislavu da je bolje da suti nego da sere pa to da brise

bg-pobednik
bg-pobednik Tag 1,830, 10:28

DIKTATURA xDDDDDD

Mucuchies
Mucuchies Tag 1,830, 10:32

о7

Mucuchies
Mucuchies Tag 1,830, 10:33

Crne Liste ce donijeti boljitak Srbiji !

ivanhoe31
ivanhoe31 Tag 1,830, 11:26

@ Negoslave, sta bi sa mojim obrazlozenim molbama da ministre eBoru i Hermana stavis na crnu listu zbog sirenja mrznje?

Mucuchies
Mucuchies Tag 1,830, 11:39

ivanhoe:

razmatramo i to ;😉)

Hermann Poulet II
Hermann Poulet II Tag 1,830, 11:56

to je veleizdaja i uopšte nije kolegijalno 🙁

Letva
Letva Tag 1,831, 01:38

јој колико сте неписмени плаче ми се бре : (

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.