Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks

Типови 26.03.2017

4 Dia 3,413, 20:25 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

фудбал:

12:30 Verona - Pisa - 1 _____________________ LOSE 1:1
14:30 Lecce - Fondi - 1 _____________________ WIN 2:0
16:30 Gubbio - Parma - GG ___________________ WIN 1:4
15:45 Doncaster - Plymouth - T1 2+ __________

mais informações »

Типови 25.03.2017

4 Dia 3,413, 01:55 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

фудбал:
Switzerland - Latvia - 1&2-4 ________ LOSE 1:0
Belgium - Greece - 1-1&2+ ___________ LOSE 1:1
Luxembourg - France - 2-2&4+ ________ WIN 1:3
Nuneaton - Fylde - GG3+ ____________ WIN 4:1
Accrington - Grimsby -

mais informações »

Типови

5 Dia 3,412, 15:33 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Кој ме знае, знае дека добро ми оди кладилницата па ако сакате можам да правам статии скоро секој ден со типови од фудбал, кошарка (нба и еуролига), тенис и ракомет...

Се што ќе треба е да праќате по некое "endorse" (зш сум е-сиромашен хехе) ако с

mais informações »

св.Педерник Амерички

5 Dia 3,374, 10:18 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Пред да го празнувате СВ Валентин помислете си пред се што празнувате.

Кој е СВ Валентин?

Императорот Клавдиј Втори издал наредба :
Младите момчиња што биле спремни за воена служба да немаат право да се женат ( помеѓу себе ) затоа што тоа ќе

mais informações »

Враќање :)

8 Dia 3,246, 01:14 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Се вратив од двоклик па кој сака нека ме аддни за пријател 🙂

фала 😛 🙂 🙂

mais informações »