Fundo lig/desl

Кандидатура за претседател на еМакедонија

63 Dia 1,988, 03:46 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво македонци и македонки, Струме, Анѓа и Тајгер!

Во оваа кандидатура сакам да кажам две работи, а тоа е едно

Дајте го вашиот гљас за мене ако и вие

mais informações »

Apoyo desde eChile! Antitalenat para Presidente de eMacedonia!

35 Dia 1,863, 09:14 Publicado em Chile Chile Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais
If he wins, Daanitha will surprise you with special DOUBLE gift … mais informações »

Unchained Melody

7 Dia 1,767, 14:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Сите спијат а ние сме Online
користи чат драги ти мене,
чатувај, чатувај бескрајно
волшебна е ноќ за сурфање!

Јас знам дека со друга чатуваш ти
јас знам дека друга маткаш ти
Фејзбуков мој е за тебе
и не би дала пасворд јас на друг.

За мен

mais informações »

Како станав амеба

42 Dia 1,707, 06:09 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik


**Статијава ја пишувам зашто сум амеба и не знам што друго да пишам, а и може некој ќе се сожали и ќе ми прати тенкови, зашто иначе би се замарал да ги заработам поштено кога може вака да питам**


Значи вчера вечерта сонував дека во мојот магац … mais informações »

I want to break free!!!

23 Dia 1,662, 04:09 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise da guerra Análise da guerra


Chicken = eAlbania (C)
Small puppy dog = eGreece (D)
Conversation goes like this

C: We have deal with eMacedonia,we don't want to fight against them … mais informações »