Fundo lig/desl

Nuk ia vlen!

40 Dia 2,086, 09:44 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Të dashur bashkombasë, ky është artikulli , mesazhi, fjala ime , e fundit që po ndegjoni nga ana ime.
Nuk do e zgjas shumë, por do themë dy ose tre fjali. Arsyet e mia janë të thjeshta, ketij komuniteti i kam dhenë shumë nga koha ime, dhe realisht

mais informações »

Kemi një ekip, me besim, dhe gati për punë.

17 Dia 2,080, 16:37 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticosTë dashur bashkombasë,

Fillimisht, dua të uroj të gjithë shqiptaret pa dallim për të arituren e madhe të komunitetit tonë, futjen e njesisë kombëtare shteterore në top 50 , e cila nuk do të mund të … mais informações »

Message for Belarus

78 Dia 2,078, 12:40 Publicado em Albania Albania Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Belarus after Air strike
[img]http://img189.imageshack.us/img189/1706/[/img] … mais informações »

Bashkë për garën.

40 Dia 2,072, 09:47 Publicado em Albania Albania Análise da guerra Análise da guerraTë dashur eShqiptar, mendoj se të gjithë duhet të bashkohemi pranë një njësie USHTARAKE SHTETERORE e cila duhet të quhet TEAM ALBANIA e pranë të cilës do të bashkohemi të gjithë pa dallim njesie e … mais informações »

Përformanca e dobët e FPZH-Edukimit.

37 Dia 2,070, 05:41 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticosKy është raporti i fundit i FPZH-së , që tregon për performancen e ketij fondi dhe edukimin e të rinjëve. Raporti po e … mais informações »