Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Maximum trolling!

6 години ереп

14 Dia 3,388, 13:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

И уште сум овде. Замисли.27-ми ми е роденден уствари ама ја забораив вчера. Се надевам дека шо побрзо ќе најдам воља и сила да испукам све што сум насобрал... додека сеуште има прот

mais informações »

Ај си идеме

10 Dia 2,158, 10:54 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Играва крш, ние уште повеќе. Иаме 3 статии со оваа 4 и бројот на играчи многу ни опадна. Тоа ме радува. Ме радува шо си идеме сите полека од играва во која тој шо фрла најмногу реални пари - победува.


Поздрав.
[img]http://s17.postimg.[/img]

mais informações »

Риалити чек (Бегајте под сенка, ни требаат ладни глави)

89 Dia 2,042, 08:42 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Колку треба да си петарда за да пишеш шаут "UNBAN _____ (рандом никнејм)" и линкот од профил а тој рандом никнејмот да ти бил привремено баниран? До колку треба да си неписмен да не знаеш да изгуглаш шо значи "temporary ban" кога веќе ете, можеби не

mais informações »

Erepublik admins

21 Dia 2,018, 10:40 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais
Erepublik admins
http://www.erepublik.com/en/article/erepublik-admins-2269296/1/20mais informações »

Macedonia - A true ally

172 Dia 1,771, 15:58 Publicado em Greece Greece Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

If you look the word "ally" in a dictionary, I am pretty sure you will find MACEDONIA.

I truly, am impressed by this e-country.


5 battles on it's land... and CoD,

mais informações »