Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Bits and pieces of useless information

International eRepublik Meeting 2013 [MK VERSION]

34 Dia 1,900, 09:55 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisПоздрав до целиот Нов Свет!

Чест нѝ е да ве известиме дека почнавме со организирање на Меѓународната еРепублик средба 2013.

Како што можеби знаете, последната е … mais informações »

eUSA Interviews with Prime Minister, MoD and MoFA

24 Dia 1,893, 11:33 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Имаме нова мапа и за сега личи супер. Ако се чудите за што ви зборувам, најверојатно ја немате сѐуште, ама ќе дојде и кај вас наскоро. Имаме и избори и најверојатно ќе станам конгресмен првпат. Имаме и нов сојуз со еРусија и еден куп други интересни

mais informações »

eUSA vs eMacedonia

44 Dia 1,882, 16:10 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

И така си терам уште еден мандат кај американците [МНР МАКЕДОНИЈА] Резултати од конкурсот за амбасадори. Во оваа статија малку споредба помеѓу двете земји во очи на потпишувањето на сојуз

mais informações »

eUSA Elections and Interview

10 Dia 1,865, 15:31 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Во отсуство на поинтересни теми, во прилог е краток извештај од последните избори во еСАД како и интервју со сегашниот министер за надворешни работи.Being an ambassador I'm stuck with some interesting tasks, but also boring ones. Among … mais informações »

eUSA Politics

9 Dia 1,856, 15:09 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво,

овој пат краток осврт кон политичката ситуација во еСАД и партиите кои постојат.


Further reading:
If The World Doesn't End on mais informações »