Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Vesnik vo koj gi ima informaciite koi vas ve interesiraat,za naj vlijatelnite IGRACI vo eMakedonija !
INTERVJU Magazin
STO IMA NOVO
lista na intervjua > erepublik.com/en/article/1636028

Последната Статија

57 Dia 2,387, 02:55 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Статијата не е пишувана по редослед на годините и случувањата.
Ќе почнам од мојата најголема грешка, а таа е … mais informações »

Слеп патник

34 Dia 2,383, 03:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Со болд се битните нешта, доколку не ви се чита.

Борбата продолжува, поробениот за слобода, а слободниот за совршенство !

Ова изрека комплатно се поклопува со мојте сваќања и гледишта кон животот, но ја одбрав затоа што е Македонска патр … mais informações »

Интервју со efiljo II

42 Dia 2,364, 12:06 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


По подолго време објавувам интервју, како што знаете гостин ни е efiljo II познат е по многу нешта ќе имате можност да го запозаете подобро, да не напоменувам интервјуто не е за секој.mais informações »

Нема поголем пораз од откажувањето !

35 Dia 2,314, 04:04 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Ниту една окупација не е трајна, доколку ние не одлучиме да биде трајна !

За реланоста нема што да пишувам, сме минале низ се и сме опстоиле би било смешно да правиме споредба со маките кои ги имаме на оваа игра, но доколку го земеме примерот о
mais informações »

Македонија и сојузите

47 Dia 2,287, 03:18 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Пред година ипол добивав дневно по пет пораки, од видни играчи кој ги споделуваа идеите за тоа како да функционира еМакедонија иако незнам зошто мене ми пишуваа и тоа прекина и но повторно веќе неколку недели добивам пораки со идеи како да функционир

mais informações »