Fundo lig/desl

Предлог решение за излез од моменталнава ситуација

21 Dia 2,228, 14:44 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Играва ја играм околу 3 години, но никогаш не сум се заинтересирал да посветам внимание на политиката која ја водиме. Но, премногу долго го гледам знамено од долнине и тоа ме вознемирува, па затоа сега се активирам и мислам дека следниве мои предлози

mais informações »