Fundo lig/desl

Плато, брат.... до кога?

17 Dia 2,128, 16:48 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Плато брат до кога со тие твој ебани багови и грешки у играта...до кога? Порано се дешаваше коа се уклучувше ногу народ на едншка и ти падне системо(појаве се таа кокошката) и за 10минути се опрае играта ама тоа беше значи ептен ретко,
у 2-3 месец

mais informações »

Неколку "мудрости" од крембананка (преправено)

12 Dia 2,123, 15:57 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

"Животот е каналетка, во која пловиме сите без разлика на боја, раса или вера. Понекогаш каналетка застанува или е многу спора кога проблемите се тука, но понекогаш е многу брза и радоста лесно плови" - krembananka"Животот е mais informações »

Една анимација а ногу зборови!

24 Dia 2,113, 17:01 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

ЕДНА АНИМАЦИЈА А НОГУ ЗБОРОВИ...

ВАКА ИЗГЛЕДА НАШТА ДРЖАВА МОМЕНТАЛНО
mais informações »

Собиранка на (Strumica Open Festival) 17.08.2013

9 Dia 2,098, 20:11 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Собрана екипа Кочанчани у струмица на добра журка уствари ке му дое како собиранка пошто се видевме со неколку играчи...како сме си поминале ке видете на сликите и ваше е да одлучете кој е најубав 😛

krembananka,Djuk75,vojislavp
kevin09,

mais informações »

Прв CH Medal [krembananka]

26 Dia 2,025, 06:37 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Денеска на 2,025 по втор обид го освоив CH медалот со околу 50м(49,543,230) штета,и у спат земав BH медалче и TP медалче, друго незнам шо да пишам од толку возбуда, у продужение по надоле следат неколку слики од денешниот УСПЕШЕН

mais informações »