Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР еМакедонија] Прво обраќање

42 Dia 1,721, 11:15 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosПочитувани граѓани на еМакедонија,
Не е тајна дека ни претстои тежок месец. Можеби и еден од најтешките во оваа … mais informações »

Ситуација во еСветот на ден 1711

26 Dia 1,712, 03:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosПочитувани граѓани на еМакедонија,

во периодов што измина се случија многу работи, меѓутоа сликата не беше ја … mais informações »

Makedonija - Polska Situacija

46 Dia 1,693, 08:42 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво еМакедонци каде и да сте...

По вчерашната галама која се дигна со потпишувањето МПП со Полска, по тоа што ни го рекоа на официјалниот канал на ОНЕ, денеска на каналот #epl , КОЈ НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО ПОЛСКА, ЗНАЧИ ТОА НЕ Е ОФИЦИЈАЛЕН КАНАЛ

mais informações »

Situacija so Srbija - Situacija u Srbiji

163 Dia 1,692, 15:43 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

[МК]
Почитувани граѓани,
Сите сме сведоци на ситуацијата во Тирана и тоа дека иде малку потешко од очекуваното. Нормално се јавија разноразни шаути со разна природа. Целта на оваа статија е да ги расчистиме сите недоразбирања кои настанаа и да даде

mais informações »

[МНР] Претставување тим

11 Dia 1,661, 08:24 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Поздрав еМакедонијо,

Поминаа и овие избори. Мандатот овој месец му припаднна на бесмртниот WaRIOr . Затоа сакам лично а и во името од целиот мој тим да му го честитам овој мандат и да

mais informações »