Fundo lig/desl

12 години непребол за жртвите од Арачиново

3 Dia 2,042, 05:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

На овој ден пред точно 12 години Атанас Јанев, Никола Пехчевски и Александар Стојчев, припадници на македонските вооружени сили, загинаа во офанзивата во Арачиново со цел да се заземе селото кое на 9 јуни 2001 година беше прогласено за слободна терит

mais informações »

Кој колку може

1 Dia 2,005, 02:01 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Здраво.

Би ве замолил кој колку има, кој колку може да ми помогне да почнам одново, за информација акаунтот беше хакнат, се што имаше сега го нема.


Поздрав.

mais informações »

DAYS PASS BROTHERHOOD REMAINS !!!

7 Dia 1,907, 09:22 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik


mais informações »

Нов бејби бум..

12 Dia 1,888, 14:06 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Претходниот бејби бум беше успешен тој придонесе да бидеме многу појаки во 1ва дивизија се надеваме дека и овај ќе биде.Сега важно е да се собетат донации за следниот бејби бум.Јас имам 4 медали градител на опшество и околу 100 играчи донесено на ере

mais informações »

Деца бидете горди на ШИМЕ

11 Dia 1,885, 06:28 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikНајдобар меѓу најдобрите !!!


mais informações »