Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Gazetë periodike që synon argëtimin,njoftimin dhe debatin në artikujt e saj për të gjithë lexuesit.

Senior Journalist !!!

31 Dia 2,502, 15:10 Publicado em Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikmais informações »

Kandidim PP[Lëvizja Mëmëdheu]

33 Dia 2,484, 16:11 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticosPërshëndetje lexues pas disa muajsh dhe faleminderit që po lexoni, po shkruaj për faktin dua të shpall kandidaturën time për kryetar të partisë [url=http://www.erepublik.com/mais informações »

Lëvizja Mëmëdheu

18 Dia 2,131, 13:15 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Edhe pse politika në këtë lojë nuk ka qenë një nga objektivat e mi vetjak fillestar më duhet ta pranoj që më ka argë … mais informações »

[MoFA]Qeveritë e huaja

20 Dia 2,122, 12:15 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPërshëndetje për ju që po e lexoni artikullin, në pëpjekje për … mais informações »

Ekipi i Ambasadorëve i eShqipërisë[MoFA]

15 Dia 2,121, 09:25 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticosPërshëndetje të gjithë në një tjetër artikull ku dua të … mais informações »