Fundo lig/desl

Contribute with FOOD for Albanian AirStrike!

16 Dia 1,970, 01:20 Publicado em USA USA Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisDear Friends and Allies!

I invite you to give your contribute with food for an Albanian Airstrike:
Please donate here: http://www.erepublik.com/en/
mais informações »

Nje dhurat nga adminet: "Frag Grenade"

12 Dia 1,955, 12:04 Publicado em USA USA Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Zonja dhe zotërinj, Unë do doja tju informoj se është një ofertë në Facebook për nje arme PvP (Guerrilla Fight) gratis.
Si te mais informações »

[MoD] Urdherat Ditor: Dita 1944

18 Dia 1,943, 06:31 Publicado em Albania Albania Ordens de batalha Ordens de batalha
Keto jane urdherat ditor per diten 1943.

Perpara se te shikoni urdherat, mbani mend:
-Ne qofte se Shqiperia po fiton
mais informações »

O MILET MERRNI VESH MERRNI VESH!

68 Dia 1,914, 06:02 Publicado em Albania Albania Análise da guerra Análise da guerra

TUNGJATJETA SHQIPETARE TE SHQIPERIS KRENARESi fillim ju pershendes te gjithve ju qe keni vite ne kete loje dhe ju … mais informações »

I'M BACK

40 Dia 1,903, 10:15 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

***TUNGJATJETA SHQIPETAR TE SHQIPERIS KRENARE***
Me shum kenaqesi doja mais informações »