Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap 🙂
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-667] Alexszel…

12 Dia 2,646, 11:33 Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Lehet adminék szabadságra mentek és ezért nincs most semmi érdemleges a játékban. Mióta betegszabin vagyok nem volt még egy 10x-s BH se, pedig minden reggel becsekkolok … mais informações »

[DM-666] …e vidéken!

17 Dia 2,644, 09:24 Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Nagyon ördögi szám ez a mai, de ennek ellenére egy jó hírrel tudok szolgálni, hogy visszatért az egov! Már biztos 1,5 hónapja nem néztem az oldalra, de ma rácsodálkoztam, hogy ú … mais informações »

[DM-665] Boost…

14 Dia 2,641, 11:18 Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Megjött az újabb sebzésgyorsító, amelyre ha jól emlékszem korábban volt is igény egyesek részéről, csak ők valami olyasmit kértek, hogy egy gombnyomással lehessen pl. 5 … mais informações »

[DM-664] …ilyen sokáig.

11 Dia 2,640, 11:49 Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Hosszú kihagyás után újra itt! Nem mondom, hogy nem gondoltam az újságírásra a kihagyott durván egy hónapban, de azért nagyon jól megvoltam nélküle és úgy nagyjából az erep né … mais informações »

[DM-663] …végtelen utakat.

15 Dia 2,620, 10:15 Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Azt hiszem eddig ez volt a legnagyobb kihagyás az újság történetében, de az utóbbi egy hétben nagyon zajlott nálam az élet és inkább az rl-t választottam a játék helyett, meg egyébként is … mais informações »