Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap 🙂
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-708] Részemről…

12 20 horas atrás Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Már alig várom, hogy elérjem a 100. szintet, de valahogy nagyon-nagyon lassan megy ez… 🙁

A 10% pluszsebzés azért sokat dobna a teljesítményemen, főleg ha a légi csatákat né … mais informações »

[DM-707] Egyezzünk meg...

11 2 dias atrás Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Gondolom, néhányan ti is használjátok az erep stuff-ot. Van egy érdekes újítása, ami a legutóbbi update-tal jelent meg, mégpedig az, hogy nem posztolja a medálokatmais informações »

[DM-706] ...mosolyogj.

6 4 dias atrás Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

A legutóbbi Topfighter napomon az 50%-os sebzésnövelőre rákapcsoltam egy 100%-ost, mert úgy emlékeztem, hogy olyankor az 50-esnél megáll a számláló, és ha lejár a 100-as, akkor utána folytató … mais informações »

[DM-705] ... leinterjúznék.

7 5 dias atrás Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Mi ez a nagy interjúáradat? Nincs mit csinálni, gyerekek? 😃

Vagy ez lenne a média modul felfelé törekvése? Beértek a fejlesztések, amit Plato hosszas és fáradságos … mais informações »

[DM-704] ...elfelejteni.

7 6 dias atrás Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Kb. egy hónapja volt egy dupla BH-m és ma is összejött. Az ilyesmi a régi szép időket juttatja eszembe, amikor még nem volt ennyi rafkós kisdives és Maverick pakk még az … mais informações »