Fundo lig/desl

[Day 2014] O scurta analiza a situatiei diplomatice a eRomaniei

106 Dia 2,014, 10:29 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticosObserv in ultima vreme o incercare disperata a guvernelor din ultima vreme de a accede la alianta TWO, in ciuda flegmelor si a suturilor in fund pe care si le iau de la o parte insemnata a membrilor lor.
mais informações »

O crima necesara 2 ?

26 Dia 1,990, 11:22 Publicado em Switzerland Switzerland Análise e debates políticos Análise e debates políticos

In urma cu aproximativ un an, presa romaneasca vuia despre devalizarea BNR-ului si articolul publicat de catre Hitman la vremea aceea despre “O crima necesara”.

In

mais informações »

[Day 1944]News Around the World

31 Dia 1,944, 08:45 Publicado em Romania Romania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisRussia

Russians seem a little dissapointed about the declarations of neutrality they got from their old allies in their war against Poland. They don’t mais informações »

Ipocrizia e la ea acasa

22 Dia 1,942, 04:59 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Tin minte cum nu cu mult timp in urma, si ma refer aici la o perioada ce nu depaseste cateva luni, existau tot felul de voci omniprezente prin presa care racneau cat se poate de tare ca EDEN-ul e mort si ca aliatii nu ne ajuta in luptele noastre.

mais informações »

O scurta analiza geo-politica

61 Dia 1,937, 09:51 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Dupa cum probabil e la curent toata lumea, in urma cu cateva zile Polonia a inaintat legea de NE asupra Rusiei pentru a-si croi drum catre China. Ceea ce probabil putini dintre voi stiu, este ca in urma cu o luna Polonia spera sa nu fie nevoie sa

mais informações »