Fundo lig/desl

ПОДЕЛБА НА Q7 ТЕНКОВИ!

100 Dia 1,913, 09:15 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Драги еМакедонци,

Ова е мојата втора статија но прво во која вршам поделба. Тенковите ќе бидат поделени доколку сте еМакедонец и одкако ќе ги извршите следниве барања за 3 тенкчиња:

- Vote
- Subscribe
- Шаут
Додадете ме за пријател и пишет

mais informações »

SUBSCRIBE & VOTE

2 Dia 1,884, 09:34 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Здраво еМакедонијо!

Ова е мојата прва статија и сакам да го разраборам мојот весник додека сеуште сум еБебе. Затоа ве молам да ми помогнете со тоа така што ќе кликнете:

- Subscribe
- Vote

Оставете во коментар линк од вашиот весник и ќе ви в

mais informações »