Fundo lig/desl

Podelba 10 Q1 Food

114 Dia 1,912, 02:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Доделување на 10 Q1 храна се што треба да направите е:
1.Subscribe
2.Vote
3.Схоут
По извесно време работите ке стигнат кај вас 🙂
за полесно да схоутнете:
http://www.erepublik.com/en/article/podelba-10-q1-food-2211619/1/20

mais informações »

[Завршено] Поделба

2 Dia 1,909, 07:38 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Сите што вотираа и subnaa ке го добијат онаа што им е ветено во претходната статија http://www.erepublik.com/en/article/podelba-1-2209471/1/20 . Во наредните денови очекувајте повеке вакви работи. 🙂

mais informações »

[Завршено] Podelba :)

229 Dia 1,908, 08:50 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Доделување на 20 храна и 5 Q7 Тенкови се што треба да направие е:
1:Subscribe
2:Vote
3:Схоут
По известно време ке стигне само написете број на Subscribe и Vote 🙂
Oваа е веке завршено! 🙂 Во идно време очекувајте уште !! 🙂

mais informações »