Fundo lig/desl

1 Subcribe with a proof =80Q2 FOOD & 1 Q6 WEAPON

46 Dia 1,897, 11:27 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

e-Players, I need help for my friend http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4299898 to catch a MM Medal, he will be very grateful for that. http://www.erepublik.com/en/newspaper/makedonski-ednevnik-252626/1

Vote and Shout the article, to

mais informações »

Една услуга ако може !!!

6 Dia 1,896, 09:33 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Ве молам, направете ми услуга за еден пријател.
Идете на овој линк, за поделба на 5 q7 тенкови http://www.erepublik.com/en/article/za-1-glas-5-q7-tenkovi-ajdee--2202481/1/20

Само ставите Vote да биде читана статијата

Ви благодарам, однапред.

mais informações »

Поделба на 200q2 храна за секого !!! Завршено (Finished)

332 Dia 1,894, 14:53 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

За да ги добиете 200q2 храна, треба да ги направите следниве чекори :
1.Vote на статијата.
2.Subscribe на весникот.
3.Shout-за да ја разгласите статијата.
4.Да го напишете бројот на v+s во коментарите подоле.


[img]http://upload.wikimedia.[/img]

mais informações »

Поделба на 5q6 оружје !!! Завршено (Finished)

200 Dia 1,893, 14:15 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

За да ги добиете 5-те q6 оружје , треба да ги направите следниве чекори :

1.Vote на статијата.
2.Subscribe на весникот.
3.Shout-да ја разгласите статија.
4.Да го напишете бројот на v+s во коментарите подоле.

mais informações »

Конечно си го вративме Повардарието :)

0 Dia 1,892, 15:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise da guerra Análise da guerra

Колку што гледам 66:0 е за нас и ако има некој активен/-на наредниве саата наше е Повардарието.
Браво е-Македонци и браво до сите наши е-сојузници.
Македонија на Македонците !!!

mais informações »