Fundo lig/desl

За човечки живот се работи ! Апел за помош !

8 Dia 2,591, 01:29 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Почитувани,


Во сообраќајна несреќа, 21 годишна млада студентка се здоби со тешки телесни повреди.

Моментално, после една тешка операција во исчекување е на уште една,

уште покомплицирана,за која се потребни најмалку 10000 евра.

Операциј

mais informações »

STEAM другарчиња ! [BojanglesBt]

6 Dia 2,561, 04:02 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Досадно ми е да играм со некој шо не ги познавам па зато кој сака да играме ДОТА или Кантер нека ме аддни bojanbojangles па ќе играме заедно, а и ако сака некој трејд можиме да напрајме 🙂

Поздрав o7

mais informações »

Наградна игра !!! [BojanglesBt]

34 Dia 2,529, 03:37 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Дојдов до идеа да напрам една наградна игра оти имам одпојќе пари и ми тежат во џебот 😛
Секој можи да учествува така шо во коментар ќе пиши виц. Гласањето ќе биди со воте на коментар. Победникот ќе биди прогласен на почетокот на ден 2532 и ќе добие

mais informações »

ТОП ПЕТ !

3 Dia 2,427, 17:29 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

WOHOOOO

mais informações »

За топ5 !

8 Dia 2,316, 11:42 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

WOHOOOOOOOOO !

mais informações »