Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

BB Albania News

GUARD 92

Ushqim (Food) dhe Tanqe (Q7) Falas nga OrganizataHumanitare OHeA (Ka Skaduar)

69 Dia 2,021, 02:42 Publicado em Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikESHTE MBYLLUR KJO KA VLEJTUR VETEM PER 2 QERSHOR (e keni lexuar edhe vet ata qe kan marr me 3 Qershor Nuk Pranohen vetem kush ka marrur me 2 Qershor !


Organizata Humanitare OHeA
GUARD … mais informações »

~Ushqim Free Falas nga Organizata Humanitare OHeA.

46 Dia 2,014, 05:44 Publicado em Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik
Merr > Ushqim Free OHeA

Bej VOTE and Sucribe


mais informações »

Ushqim Falas 50 Food Free (Ushqim Q2) OHeA

91 Dia 2,004, 07:30 Publicado em Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik


[img]http://www.aleancakuqezi.al/wp-[/img] … mais informações »

Rreklama e ErepublikAlbania HD

25 Dia 1,989, 10:21 Publicado em Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikUne Pasi Nreqa Nje Rreklam Bera edhe nje Design pra nje foto

FOTOJA ESHTE KUALITET HD

Foto e Realizuar nga GUARD 92

[img]http://img706.imageshack.us/img706/5467/f02e8eac02684de69015122.png[[/img] … mais informações »

Si te Luajm Erepublik per Lojtaret e Rinj

10 Dia 1,964, 16:49 Publicado em Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Fillimi Ketu Desha tju Tregoj Lojtaret e Rinj qe deshirojn te mesohen te luajn Lexoni Ketu me Kujdes.

Gjeja me e rendesishme eshte: MOS HARXHONI GOLDIN PER LUFTIME !


I dashur eBashkëatdhetar,

Mirësevjen në eShqipëri. Meqenëse je … mais informações »