Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Life is a gag.Make it fun.

Ruatja e pasurise se eShtetit

21 Dia 2,360, 13:29 Publicado em Albania Albania Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Kam par disa here qe Shqipetaret zhihen per, Fabrikat Shteterore, per Buxhetin dhe si manaxhohen dhe nga ikin keto ALL dhe GOLD.
Rasti i fundit ishte transferimi i 500 GOLD nga shteti ne eBE ORG dhe disa akuza per keq perdorim te Fabrikave

mais informações »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2346

6 Dia 2,345, 02:42 Publicado em Albania Albania Ordens de batalha Ordens de batalhaKëto janë urdhërat ditore për ditën 2346.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2346.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/mais informações »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2341

7 Dia 2,341, 07:00 Publicado em Albania Albania Ordens de batalha Ordens de batalhaKëto janë urdhërat ditore për ditën 2341.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2341.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/mais informações »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2340

5 Dia 2,340, 05:03 Publicado em Albania Albania Ordens de batalha Ordens de batalhaKëto janë urdhërat ditore për ditën 2340.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2340.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/mais informações »

[9GAG] v.10

24 Dia 2,050, 12:41 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Hello my friends.


I want to share with you some funny pic. that I made.


1) Kushtrimz troll lvl : Over 9000[img]http://farm8.staticflickr.com/7234/[/img]
mais informações »