Fundo lig/desl

Join the new world

 

[KepenciMKD]Нова Измена - Фабрика за Ракети

Dia 1,680, 07:40 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Macedônia (ARIM) por KepenciMKD

Ако имате во ваша сопственост Rocket Factory ќе сте во можност сами да произведувате ракети кои ќе прават голема штета во битките. За да произведувате ракети секој ден потребни ќе ви се одреден број на оружја кв.1-кв.6 и одредена сума на валута како ресурси .

Важно: Не можете да користите оружја кои се делумно искористени

Ракетата :
Штетата ќе биде додадена само на штетата во битката , Херој на битката и Херој на кампањата медалот
Нема да се добиваат ранг поени
Штетата ќе биде додадена на Вистински патриот медалот
Штетата ќе биде додадена во Top Damage делот

Како да изградите ракета

Новата фабрика може да ја најдете во Advanced Buildings .
Ракетите можат да се изградат во вашиот Склад .
За да почнете со составување ракети ќе треба да ја надградите фабриката на 1-во ниво. Опцијата за надградба ќе биде достапна во зависност на тоа на која дивизија припаѓате, прикажана на долната табела. Па, за да можете да ја надградите на повисоко ниво ќе мора да се искачите во повисоките Дивизии

Дивизија 1 : само Кв.1
Дивизија 2 : достапна Кв.2
Дивизија 3 : достапна Кв.3
Дивизија 4 : достапна Кв.4 надградба


Важни факти :
- Можете да произведете само 1 ( една ) ракета дневно
- Не можете да имате повеќе од една ракета во вашиот Склад, доколку веќе имате изградена ракета мора да ја искористите во битка пред да започнете со градба на друга.

 

Comentários

BlackWidow9
BlackWidow9 Dia 1,680, 07:44

Везе нема ова xD

davoritos
davoritos Dia 1,680, 07:50

sranje vo boja.....😃

Pisco Sour
Pisco Sour Dia 1,680, 07:55

kade e Turski version xD

e Vladimir
e Vladimir Dia 1,680, 08:27

Шие ми га Ѓуро, сас свилени конац....

Red Stefan
Red Stefan Dia 1,680, 08:55

- Не можете да имате повеќе од една ракета во вашиот Склад, доколку веќе имате изградена ракета мора да ја искористите во битка пред да започнете со градба на друга.

Да можеше да се складираат повеќе правев одма вака секој ден мора да ги пукаш, малку глупаво и ограничувачки.

djole_mkd
djole_mkd Dia 1,680, 09:38

Ова се исплаќа само на оние што купуваат злато. Сега пресметав дека за да купиш ракета од 500к требаат околу 10к мкд. Така да Потато уште еднаш покажа колку е лаком за пари и повторно ја расипува играта, а таман направи малку да биде поинтересна со дивизиите.

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.