Okolje ON/OFF

Годишњица рођења Николе Тесле

59 Dan 2,424, 11:46 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analizeНа данашњи дан 10. јула 1856. године рођен је Никола Тесла, а умро 7. јануара 1943. године у Њујорку.
Он је био један од најпознатијих српских и светских проналазача и научн … preberi več »

Рефунд за турнир! Годишњица рођења Арчибалда Рајса!

8 Dan 2,422, 12:20 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analizeСутра током вечери делимо тенкове ретроактивно, тј. рефундирамо:

Грађани треба да нам пошаљу скриншот где се види да су ударали у некој борби у складу с наређењима, а ми
preberi več »

[еАлтернатива] Tренутна ситуација на пољу спољне политике

43 Dan 2,291, 13:47 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analizeВећина ствари што се овог аспекта игре тиче имали смо прилике да видимо у последњих неколико дана, а то је формирање савеза под називом Астериа, којем и сами припадамо. … preberi več »

WikiLeaks: Разоткривање

123 Dan 2,206, 03:18 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analize
У првом броју Бацко није објавио комплетан лог кружне поруке у којој се налазе људи који су раније сарађивали са Ханибалом и који су заједно са њим све планирpreberi več »

[УеС] Постизборна дешавања и ПОДЕЛА 10 ку7 тенкова за све чланове

106 Dan 2,181, 09:19 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analize

Поштовани грађани еСрбије, пре свега желимо да вам се захвалимо на поверењу датом на недавно завршеним председничким изборима и могућношћу да још једном кроз наше кадрове представљамо грађане у извршној власти наше државе. Честитамо наравно и осталим

preberi več »