Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Moare el jocul pe zi ce trece, dar va promit ca eu mor ultimul, cu Pluto de gat! :)

Polonia?

125 Dan 2,609, 04:56 Published in Romania Romania Politične debate in analize Politične debate in analize

Intotdeauna am spus ca lipsa informatiei naste monstri. Drept pentru care public acest articol informativ si strict personal. Opiniile prezente in el nu implica in nici un fel Guvernul, Templierii, Masonii si mancatorii de inghetata.

Cand

preberi več »

Alegeri PP / Atentie la CLONE

36 Dan 2,580, 09:10 Published in Romania Romania Politične debate in analize Politične debate in analize

Dragi colegi,

O noua luna, noi alegeri de PP, iar clone pe afis. Citind articolul lui ScreamingGod am observat ca in (aproape) toate partidele avem cate una-

preberi več »

Despre REA/BUNA vointa si RISIPA banilor publici

45 Dan 2,562, 10:01 Published in Romania Romania Politične debate in analize Politične debate in analizeAm fost acuzat ca sunt de rea vointa. Ca sunt Gigi Contra. Ca provoc scandal. Et cætera.

Am zis ca e frumos sa explic, poate n-am facut-o prea bine pana acum. De fapt, sigur n-am facut-o prea bine, … preberi več »

HAIDETI LA VOT!

105 Dan 2,537, 07:49 Published in Romania Romania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Dupa cum stiti, in cateva zile au loc in eRepublik alegerile pentru CP. O ocazie in plus sa avem un sitter presedinte si fur...irosim banii publici. Dar asta e mai putin important, trebuia sa fac legatura cu jocul, sa nu incalc regulile :)

Ceea

preberi več »

Aliantele din eRepublik: ROMANIA INCOTRO?!

104 Dan 2,512, 10:51 Published in Romania Romania Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Ce se intampla cu Aliantele in eRepublik, incotro merge Romania? Stiu ca majoritatea dintre voi isi pun intrebarea asta. De mai bine de o luna nu am avut parte de nici o informare oficiala despre politica externa a eRomaniei, CP-ul a … preberi več »