Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks :)
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Dan 3,075, 02:48 Published in Chile Chile Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … preberi več »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Dan 2,899, 06:22 Published in Chile Chile Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … preberi več »

Приказни од Новиот свет:Обезглавени Хорор-Покана

6 Dan 2,898, 04:49 Published in Chile Chile Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava
Почитувани Граѓани,

Новиот свет е во опасност!Коњаникoт кој обезглавува создава големи проблеми, па затоа ние мора да ставиме … preberi več »

COMBAT ORDERS OR CRAZY ORDERS??

3 Dan 2,895, 15:19 Published in Chile Chile Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublikSTUPID[Low Quality]

stu·pid
ˈst(y)o͞opəd/
adjective
adjective: stupid; comparative adjective: stupider; superlative adjective: stupidest
1.lacking intelligence or common … preberi več »

Операција: БАЗА ВО ПЛАМЕН [мкд]

16 Dan 2,871, 11:45 Published in Chile Chile Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik


Ние, граѓаните не треба да го знаеме секој детал на секоја воена операција, во овој нов вид на војна,ниту пак медиумите треба да не информираат.
- David Hackworth, американски ветер … preberi več »