Okolje ON/OFF

Maqedone o bythegrisur....

3 Dan 2,722, 00:15 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Kori i portokalise kendon :

https://www.youtube.com/watch?v=okmGzwc5V5o

preberi več »

Thone keshtu do jete stadiumi "Loro Borici"

0 Dan 2,721, 09:20 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Mire do qe qe pjesa prapa portes te ishte e plote,por gjithsesi me mire se fare eshte dhe keshtu:
https://www.facebook.com/edirama.al/videos/vb.138734771522/10152920422146523/?type=2&theater

preberi več »

Elhaida Dani - I'm alive (Albania) 2015 Eurovision Song (TOP3)

2 Dan 2,685, 01:58 Published in Albania Albania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Djema votojeni dhe shperndajeni sa me shume kete vidio se perfaqsuesja jone ndodhet TOP3

https://www.youtube.com/watch?v=lZJdWUmxxZw

preberi več »

Skenderbeu (4.5 minuta pjese te ndryshme nga filmi)

11 Dan 2,665, 12:30 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

https://www.youtube.com/results?search_query=skenderbeu+pjese+nga+filmipreberi več »

Free Kosovo. Kosovo is Albania

27 Dan 2,474, 03:01 Published in Turkey Turkey Ukazi bitke Ukazi bitke

Kjo eshte ora e liris,kjo eshte ora e Kosoves, o burra per mbi ta o djemapreberi več »