Okolje ON/OFF

Кратко и Јасно

5 Dan 1,222, 05:51 Makedonija (FYROM)

До сите е-Македонки,е-Македонци и е-Македобебиња:ДОСТА ДРЕМЕТЕ ПРЕД КОМПЈУТЕР НА ИГРАВА И НА РАЗНИ ЧАТОВИ.Видете какво време е надвор.Искористете го за кафенце и прошетка.Еве заминав и Јас!
Поздрав и убаво да си поминете!
И не заборавајте:
глас и

preberi več »

Интервју со најсомнителниот е-Македонец во e-Republik

38 Dan 1,212, 08:06 Makedonija (FYROM)

Веќе неколку дена во јавноста се зборува и се вадат најразлични листи за тоа кој е мулташ,кој колку accaunt-и има и кој ја урива нашата економија.Сакам само да напоменам дека ако некој забрзно се развива не е по автоматизам читер.Знаете какви ли чуда

preberi več »

Македонија VS Италија-надмудрување меѓу ЕДЕН/ПАНАМ и NWO

10 Dan 1,210, 02:50 Makedonija (FYROM)

Секој момент треба да започне војната меѓу Македонија и Италија или што би се рекло Моника Белучи еве не доаѓаме :-)
Јас,а верувам и сите е-Македонци, со нетрпение ја очекувам.Веќе неколку дена кај нас се подготвува теренот за оваа војна.Почнувајки

preberi več »

Military Unit - МЕДЕНИ СРЦИЊА

8 Dan 1,199, 05:46 Makedonija (FYROM)

И веќе е официјално.Ова се почетоците на новата воена единица МЕДЕНИ СРЦИЊА!
40 GOLD - обезбедено
20 LEVEL - 23 левел сум :-)
Military Rank - Colonel - ке биде и тоа деновиве

Име на единицата - МЕДЕНИ СРЦИЊА (за ова најмногу се измачив)

ЦЕЛ:

preberi več »

Подобро да се умре во војна отколку од досада

24 Dan 1,197, 01:51 Makedonija (FYROM)

И повторно играва почна да станува досадна.
Се логирам,работам,тренирам,разлистувам неколку весници со задолжително нивно претлатување,погледнувам каде нашите сојузници и непријатели војуваат и то е се.
Најинтересни се политичките препукувања и плу

preberi več »