Okolje ON/OFF

Chile,Macedonians are with you [El Che]

164 Dan 2,064, 00:45 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Chileans

Macedonia is with you!
Not only on the battlefield, but also in helping new Chilean players.
Good luck with the new baby boom

Macedonians

Let's help our allies
Please donate food to help the future Chilean soldiers


[ … preberi več »

Г точка [El Che]

116 Dan 2,048, 03:00 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добар ден Македонијо,каде и да си.

Г точка - G spot
дефиниција: ерогена зона лоцирана во вагината,која кога е стимулирана води до силно сексуално возбудување,силни оргазми и женска ејакулација.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-

preberi več »

From Macedonia with love [El Che]

210 Dan 2,027, 11:41 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Македонија никогаш не ги заборава своите пријатели и сојузници,а не особено НАЈСТАРИТЕ И НАЈЛОЈАЛНИТЕ.

Тоа сме го покажале и докажеле безброј пати,и не само на бојното поле.

ИНДОНЕЗИЈА

[

preberi več »

Ова е моето...[EL CHE]

105 Dan 2,021, 23:20 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Нема предавање,нема откажување...
Нема да го направиме она што најмногу го сакаат не само нашите Е-НЕПРИЈАТЕЛИ туку и нашите НЕПРИЈАТЕЛИ.

Трновит е патот до наоѓање на своето место под сонцето.

preberi več »

МАКЕДОНСКА АРМИЈА И НЕКА ПОЧНЕ ОГНОМЕТОТ [El Che]

68 Dan 2,002, 09:19 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добар ден Македонија,каде и да си

Колку ли успеси имаме заедно постигнато...
Сме имале и 10/10 ресурси,сме си мереле авторитет со појаки е-држави,сме ги држеле двоцевките со месеци по окупација,за 7 сати сме собирале леб за воздушен напад,масовно

preberi več »