Okolje ON/OFF

SUPREME DIPLOMACY [El Che]

254 Dan 2,253, 01:43 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Hello good erep people
Please excuse me for my bad English.

This article is about the finest diplomacy presented by Serbian MoFA.
Yesterday I read an official article by the Serbian government. If you have not yet read,you should do that.It’s

preberi več »

За и околу... [El Che]

99 Dan 2,251, 12:40 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си!

Не знам после колку време,еве и моја статија.Конечно почнаа да се придвижуваат работите и на оваа игра и малку од малку станува пак интересно да се отепа некој дел од денот :-)

ТВО сојузот забрзано се распаѓ

preberi več »

ТОП 5 [El Che]

25 Dan 2,126, 00:15 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ :-)
Односно во цел медиумски простор има само 4 статии
Оваа е дното,дефинитивно
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа :

preberi več »

ТОП 5 [El Che]

1 Dan 2,126, 00:14 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ :-)
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа : FIHGT,FIGHT,FIGHT...

preberi več »

Отчет [El Che]

62 Dan 2,066, 13:50 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си

ОТЧЕТ = доказ за сработеното/направеното = НЕМА ПЛУКАЊЕ :-)

Акцијата за собирање сретства за помош на Чилеанскиот бејби бум беше и повеќе од успешна.
[url=http://www.erepublik.com/en/article/chile-

preberi več »