Ambient pornit/oprit

Regiment Rumble организација на МТО [MTO]

21 cu 10 ore în urmă Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptăЕДИТ:
ВЕ ЗАМОЛУВАМ ВО ИНТЕРЕС НА ВРЕМЕТО ЗА СОРАБОТКА:

----тие што се моментално во ПРВА или ВТОРА чета на МТО а не планираат да пукаат следната недела да се пријават кај мене за да гиcitește în continuare »

Plato knows good sex! [UPDATED]

37 Ziua 2,618, 11:16 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militară

Greetings jackass eWrold!

Last weeks challenge some of you got their first time in the eLife 10k Prestige points bar past, the rest of us enjoyed the (almost) free tanking once we have reached the 20.000 Prestige points bar...

[img]http://i.[/img]

citește în continuare »

[MTO] Резултати од Kill Rush Турнирот + Регрутација!

61 Ziua 2,493, 15:33 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militarăПомина една недела од последниот голем турнир кој го организираше Плато KILL RUSH турнирот и конечно можеме да ги сумираме резултатите за тоа како МТО помина на овој турнир и тоа во интернационалното натпр … citește în continuare »

[Aminta] Информации за турнирот + Регрутација на МТО!

50 Ziua 2,468, 15:54 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militară

Додека сите пишуваат паушални радиреда статии за да соберат 25 коментари, јас се решив да напишам корисна статија за и околу претстојниот турнир и така да си ги заработам тие 25 коментари. :)

Турнирот е крстен БРКАЊЕ УБИСТВА од Плато … citește în continuare »

[Аминта] Кој е Цар?

41 Ziua 2,443, 16:14 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Здраво живо Македонци,

цел ден бев отсутен од дома па и не бев во тек со тоа што се случувало денес на играва.
Пред некоја минута ми објаснија на кратко за препукувањата и без да читам тролови по статии и нивни коментари ми стана јасно што е муаб

citește în continuare »