Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Koga vise si go otvoril .... zakaci eden sub ne se praj francuz

Вистината за бате Мане такозвани комита :) - ЕДИТ !!!

53 Ziua 2,646, 14:42 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Добро вечер драги гледачи , гледачки и останати (донатори и приматори).

ПРВО И ОСНОВНО !!! САКАМ ДА СЕ ШАУТИРА СТАТИЈАВА ДА ЈА ВИДАТ СИТЕ МАКЕДОНЦИ ПОШО СУМ ДАЛ 2 ГОЛД ЗА НЕА .... Е ТАКА ... :)

Извесно време пратам шо се дешаа по игрица

citește în continuare »

hey plato - mac3donia

5 Ziua 2,557, 00:10 Publicat în Chile Chile Socializare și divertisment Socializare și divertisment

plato ...... are u stupid or yes ?


thanks

citește în continuare »

donate donate

8 Ziua 2,555, 02:23 Publicat în Chile Chile Analiză financiară Analiză financiară

E sadaaaka (so bi rekle ovie so pitaat)

Da ti dava gospod zdravje, pari mnogu deca da ti dava.....

Davaj sea nekoa para za zdravje da ranam decite

citește în continuare »

Жално но вистинито (mac3donia)

40 Ziua 2,546, 15:18 Publicat în Chile Chile Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Добра ви вечер Македонски народе каде и да си ... Си седам така пред компјутер и се нервирам за овој ФП што го добив пред некој ден и си пцујам сФе по ред како што си е и доаѓам до една идеја : да ги пронајдам сите умрени пријатели и да проверим од п

citește în continuare »

Има наслов/Нема наслов ... битно е да се соберат коментари

38 Ziua 2,467, 14:57 Publicat în Chile Chile Socializare și divertisment Socializare și divertisment

ИСТА СТАТИЈА ПУТА 3

Ај здраво уште еднаш

Пошто плато изиграва дежурен џандар и не сака да ми ја прифати претходната статија што ја пишав еве пишувам друга ... образложение за претходната

Write articles that are related to the game. Spam

citește în continuare »