Ambient pornit/oprit

Мир

81 cu 4 zile în urmă Publicat în Bulgaria Bulgaria Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăБългария и Сърбия постигнаха договорка за прекратяване на войната помежду си. Споразумението включва следните точки:

1. България и Сърбия прекратяват военните действия помежду си и се съгласяват да не обявяват войнна един на друг чрез ЕВ.

citește în continuare »

На война

77 Ziua 2,677, 23:18 Publicat în Bulgaria Bulgaria Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … citește în continuare »

Бавно но славно

67 Ziua 2,672, 21:34 Publicat în Bulgaria Bulgaria Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … citește în continuare »

референдум - РЕЗУЛТАТИ

122 Ziua 2,670, 20:37 Publicat în Bulgaria Bulgaria Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăОт ден 2668 до ден 2670 беше проведен референдум по отношение на бъдещата структура на управление на страната при "доброволна" диктатура.Зададените въпроси на референдума бяха както следва:1. Кой от изброените начин … citește în continuare »

РЕФЕРЕНДУМ

313 Ziua 2,668, 08:41 Publicat în Bulgaria Bulgaria Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Преди седмица беше пусната статия с която бяха призовани всички да изажат своето мнение и позиция по отношение на бъдещата структура на упрвлението на страната под "доброволна" диктатура. Една седмица е предостатъчно време, за да може всеки пожелал,

citește în continuare »