Ambient pornit/oprit

[Војвода Пријезда] Тлачи Амере

17 Ziua 2,487, 06:27 Publicat în Serbia Serbia Ordine de luptă Ordine de luptă

Данас је 11.09. Чини ми се да наши Тајланђани нису баш случајно изабрали тај дан за напад на Њујорк. На крају и наши непријатељи су бирали дане који нама нешто значе за нападе. Елем, ето прилике нама да се добро забавимо. Углавном, користим ов

citește în continuare »

[УЕС] MИСИЈЕ И ПОДЕЛА 50 Q7 СВИМА

199 Ziua 2,467, 10:52 Publicat în Serbia Serbia Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Поштовани саборци,

Дошло је време мисија и решавања истих, а ми смо решили да наше чланове као и увек наградимо, па ћемо организовати једну скромну поделу од по 50К7 тенкова за сваког члана. Плави тим за развој и помоћ је спровео јед … citește în continuare »

[УеС] Представљање тимова + 20К7 ТЕНКОВА ПОДЕЛЕ

92 Ziua 2,461, 12:18 Publicat în Serbia Serbia Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Поштовани саборци,


За разлику од неких претходних, овај чланак ће бити умногоме другачили. Разлог у томе је сама промена која се десила у функционисању Уједињене еСрбије у последњих месец дана, а можда и мало дужем периоду. Ова странка важи за ј

citește în continuare »

Страница битке - нови изглед

27 Ziua 2,458, 09:47 Publicat în Serbia Serbia Analiză militară Analiză militară

ССФ је једна од јединица чији чланови имају прилику за тестирање новог изгледа странице за борбу. Админ нам је унапредо изглед ове странице, али се за сада на том е и задржао. Промењен је само изглед, док суштина игре остаје непромењена. Можда је citește în continuare »

О Страхињићу, импичу, парама...

26 Ziua 2,400, 13:04 Publicat în Serbia Serbia Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăcitește în continuare »