Ambient pornit/oprit

Vidin je oslobođen, IvanSerbia heroj bitke, branite Tursku

30 Ziua 754, 02:43 Publicat în Serbia Serbia

ESrbija je prvi put u svojoj istoriji osvojila oblast koja nam nije originalna državna teritorija Vidin, čestitam svima koji su u borbi učestvovali. Štiteći Bugarsku i svoju granicu osvojili smo od Rumunije Vidin posle višednevnih taktičkih citește în continuare »

Kako ratovati u petak 27. novembar

21 Ziua 737, 22:51 Publicat în Serbia SerbiaBitka za Slavoniju traje od 7:30 do 9:00 u prvom danu, a onda od 9:00 do subote u 7:30, a možda se i produži neko vreme ako bude u borbenoj zoni.

Savet za ratovanje:

citește în continuare »

Mi i Oni

32 Ziua 715, 11:07 Publicat în Serbia Serbia

Svet se deli na one koji smatraju da postoje dve vrste ljudi i one koji ne misle tako.

eSrbija i eHrvatska

Od dana kad je eSrbija ušla u igru suočila se sa paradoksom. Dojučerašnji prijatelji sa čata, učitelji koji su pomagali
citește în continuare »

Dosadan dan

37 Ziua 701, 08:48 Publicat în Serbia Serbia

Sinoć u ponoć po našem vremenu počela je dugo pripremana akcija združenih FORTIS/EDEN snaga RW u oblasti Manitoba. Ova oblast bogata drvetom je originalna teritorija Kanade, ali je danas u vlasti naših najbližih suseda i saveznika Mađara. citește în continuare »

Intervju sa User5

27 Ziua 698, 07:09 Publicat în Serbia SerbiaUser5 je jedan od naših najaktivnijih igrača u eBiH. Bio je kongresmen u prethodnom mandatu, stalno je prisutan na čatu, aktivan je u DSS i vladi eRepublike Srpske. Čini mi se kao jedan od onih koji bi mogli da najbolje objasne šta se citește în continuare »