Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] When words are not enough...

95 cu 7 zile în urmă Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militarăHello dearest of allies and friends!

It gives me great pleasure to speak to you through this newspaper on this day, a citește în continuare »

[MoFa Македонија] Договор за соработка и Моментални случувања

22 Ziua 2,677, 14:17 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăДобар ден Македонци!

Во оваа статија би сакал да ве информирам за склучен договор за соработка со нашите сојузници: Бугарија , Индонезија и Чиле

Договорот служи за помагање и соработка меѓу земјите в … citește în continuare »

Случувања во еСветот [MoFa Mакедонија]

45 Ziua 2,609, 06:18 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăДобар ден Македонци!

Денеска е недела имам малце слободно време па решив да пишиме една статија за моменталните случувања кај нас и во еСветот.
Се започна деновиве кога Грците и Романците пуштија АС в … citește în continuare »

Congratulations to all Presidents! [Mofa eMacedonia] MK/EN

56 Ziua 2,604, 11:15 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică[MKD]

Поздрав Македонијо!

За многу години!
Пред се честито Бадник на сите и да ни е напомош празникот!
Ви благодарам што овој месец ја избравте токму оваа влада да ја претставува еМакедонија … citește în continuare »

[MoFA Macedonia] Info World! [MK/EN]

91 Ziua 2,594, 12:51 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăScroll down for English version!

Поздрав Македонци!

Пред се дозволете ми да ви честитам вам, на Претседат … citește în continuare »