Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

--->Macedonia Timeles

PODELBA NA Q2 HRANA i Q6 ORUZJE

86 Ziua 1,913, 11:51 Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

Podelba na q2 hrana i q6 oruzje:
Se sto treba da napravite e:

1.Subscribe
2.Vote
3.Схоут


Ako nemam prateno nekomu pisete mi PORAKA


Sxoyt--> http://www.erepublik.com/en/article/podelba-na-q2-hrana-i-q6-oruzje-2212569/1/

citește în continuare »

Министерство за Здравство

1 Ziua 1,911, 23:57 Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

Акцијата на министерството и владатa продолжува.
Секој играч кој има помалку од 3000 сила (strength) добива 500 здравје дневно.
Пополнувањето трае до 22:00 часот и потоа се дели леб. Еднаш дневно! Откако ќе добиете можете да пополните пак.citește în continuare »

1k subscribers i Nagradna igra

4 Ziua 1,908, 07:24 Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

1 mesto=5 gold
2 mesto=3 gold
3 mesto=2 gold
4,5,6,7-20 xrana i oruzje!!

citește în continuare »

ПОДЕЛБА НА 10 КУ7 ТЕНКОВИ

204 Ziua 1,903, 11:17 Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

ПОДЕЛБА НА 10 КУ7 ТЕНКОВИ

1.Vote
2.Sub
3.Shout


Pisete poraka ako nemam prateno nekomy!!

citește în continuare »

200 ENERGIJA ZA SITE

107 Ziua 1,902, 13:03 Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

1.Sub
2.Vote
3.Shout
4.add me za prijatel
citește în continuare »