Ambient pornit/oprit

ПОДРЖЕТЕ ГИ ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

14 Ziua 3,040, 15:29 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

МОЈОТ ДРУГАР ЗОКИ - ПЕРСЕЈ МАКЕДОНСКИ И НАД 700 ФАМИЛИИ НА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ГО ФОРМИРАА ЗДРУЖЕНИЕВО И ОСВЕН РОДИТЕЛИТЕ КОИ СЕ СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО, СЕКОЈ ДРУГ ГРАЃАНИН НА МАКЕДОНИЈА МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧЛЕН ПОДРЖУВАЧ

ОДЗЕМА ЗАМО

citește în continuare »

ВЕЧНА ИМ СЛАВА НА МАКЕДОНСКИТЕ СИНОВИ

15 Ziua 3,027, 23:00 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment


– СПОДЕЛЕТЕ ВО ЗНАК НА НЕЗАБОРАВ И ПОЧИТ –

На денешен ден пред точно 13 години (04.03.2001) во близина на селото Танушевци на подмолен и кукавички начин беа убиени тројца припадници на АРМ, од единицата "Шкорпиони", од подметната мина на … citește în continuare »

ДО КОГА ?

13 Ziua 3,010, 05:00 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment
ПукаКопзметика - До кога ?


Текст :

Мојот народ е мирен и научен на тешко ако го гледаш од страна е пешко
зошто секој бега кога ќе е жешко и се продава лесно
земја сам себе и ид
citește în continuare »

Тешкото – Блаже Конески

7 Ziua 2,972, 13:06 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Тешкото – Блаже КонескиО тешкото! Зурли штом диво ќе писнат,
штом тапан ќе грмне со подземен екот -
во градиве зошто жал лута ме стиска,
во очиве зошто навирува река
и зошто ми иде да плачам ко дете,
да превијам раце, да прекр
citește în continuare »

I WISH YOU ALL HAPPY AND MORE SUCCESSFUL NEW YEAR 2016

18 Ziua 2,963, 05:38 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment
НА СИТЕ ВИ ПОЖЕЛУВАМ СРЕЌНА И МНОГУ ПОДОБРА 2016 ГОДИНА


I WISH YOU ALL HAPPY AND MORE SUCCESSFUL NEW YEAR 2016
citește în continuare »