Ambient pornit/oprit

Регрутација Prime Lords

12 Ziua 2,415, 08:05 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

citește în continuare »

Зголемен рефунд и Регрутација PRIME LORDS

41 Ziua 2,384, 11:03 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Почитувани,

заклучно од наредниот вторник PRIME LORDS ќе прави неделна поделба на 20 Q7 тенкови неделно по принципот:

- 10 тенкови со запишување во документ активен преку целиот ден
- 10 тенкови со присуство на ИРЦ каналот од 20 – 22 ч

citește în continuare »

МАКЕДОНИЈА ЗА СРБИЈА И БОСНА!

56 Ziua 2,371, 13:45 Serbia Socializare și divertisment Socializare și divertisment
По повод големата еколошка катастрофа што ја зафати Р. Србија, започна најавената хуманитарна акција на плоштадот Македонија и ќе трае до 17:00 часот. Се очекува акцијата д
citește în continuare »

Денешните девојки [ilijades]

5 Ziua 2,285, 17:32 Serbia Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Добровечер...
Ајде малце да се насмееме :)Поздрав и лека ноќ...

citește în continuare »

еРепублик Измени [ilijades]

24 Ziua 2,221, 06:07 Serbia Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Нови промени во ерепублик
Сите играчи што знаат нешто повеќе околу овие измени нека пишат коментар

Први слики од Power Spin
Напомена : Внимавајте кога вртите бидејќи зема голд :)

citește în continuare »