Ambient pornit/oprit

[Плава Принцеза]Уводно обраћање председнице еСрбије

49 Ziua 2,513, 14:03 Publicat în Serbia Serbia Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublikПоштовани грађани еСрбије,

Пре свега, желим да се захвалим свима који су веровали у мене, који су ми помогли да изнесем кандидатуру од почетка до краја, који су заједно са мном седели и радили на њо … citește în continuare »

[R1sk3] Одјавно обраћање председника еСрбије

120 Ziua 2,512, 01:02 Publicat în Serbia Serbia Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăПоштовани грађани еСрбије,

Пре свега желео бих да вам се захвалим на указаном поверењу, и искрено се надам да сам ваше поверење оправдао трудом и радом у овом мандату.

Са поносом могу да кажем да … citește în continuare »

Уводно обраћање председника еСрбије

93 Ziua 2,483, 03:47 Publicat în Serbia Serbia Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăПоштовани грађани еСрбије,

Првенствено бих желео да се захвалим свим грађанима еСрбије који су гласали на овим изборима и да позовем оне који нису гласали да у што већем броју учествују на следећим избо … citește în continuare »

[Даца] Одјавни чланак председнице

63 Ziua 2,482, 03:52 Publicat în Serbia Serbia Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăПозић-возић! :)

И ових месец дана привело се крају, те бих хтела да укратко сумирам рад Владе и читав председнички мандат месеца августа. Функцију сам наследила уз велику подршку јав … citește în continuare »

[Даца] Обраћање председнице

87 Ziua 2,472, 11:49 Publicat în Serbia Serbia Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăПозић-возић! :)

Пре свега, извињавам се што мојих званичних обраћања са председничких новина није било. Иако је то била моја дужност, двадесетак дана иза нас протекли су без значајни … citește în continuare »