Ambient pornit/oprit

4-то и 5-то (вонредно) донирање. Извештај.

13 cu 4 zile în urmă Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

понеделник, 15 септември 2014
статија бр. 154


Извештај од четвртото неделно донирање (леб) - одржано на 8 септември и од петтото (вонредно) неделно донирање (леб) - одржано на 10 септември.
Бидејќи многу се потрошија сите, … citește în continuare »

СОНОТ НА ГОЦЕ. [lazarosaMKD]

51 Ziua 2,486, 01:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

среда, 10 септември 2014
статија бр. 153
Сонот на Гоце во легендарниот скеч на к-15 беше сите Македонци да сме сплотени и обединети во една држава.....дали таа држава ќе се вика Канада, А … citește în continuare »

4-то ДОНИРАЊЕ. ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА.

23 Ziua 2,480, 09:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

четврток, 4 септември 2014
статија бр. 152


Извештај од четвртото неделно донирање, одржано на 1 септември.
Дониравме по најмалку 12 000 енергија во државниот трезор.

СОСТОЈБА ПРЕД 1 НЕДЕЛА.
[img]http://i.imgur.com/[/img] … citește în continuare »

ТРЕТО ДОНИРАЊЕ. ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА.

32 Ziua 2,472, 07:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

среда, 27 август 2014
статија бр. 151


Извештај од третото неделно донирање.
Беа донирани по најмалку 12 000 енергија во државниот трезор за воздушен напад.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА

citește în continuare »

МАКЕДОНИЈА ПРЕД БАНКРОТ. Извештај од 2-то донирање.

42 Ziua 2,465, 09:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

среда, 20 август 2014
статија бр. 150


Извештај од второто донирање. Се донираа по најмалку 12 000 енергија.

Донатори од ДОНАТОРСКА ГРУПНА ПОРАКА бр. 1

Tiger Macedonia 24 000
Пред: http://prntscr.com/4do66f
Потоа: … citește în continuare »