Ambient pornit/oprit

Драматургия, фактология, астрология

104 Ziua 2,900, 13:27 Publicat în Bulgaria Bulgaria Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Здравейте, приятели!

Някои статии трябва да бъдат написани, къде защото са провокирани както казва Валентин Кръстев, къде просто да останат в еАрхивите за обичащите да ровят в тях.

Сега по ред:

Първо драмата
- първо действие - законн

citește în continuare »

А сега накъде?

133 Ziua 2,886, 01:41 Publicat în Bulgaria Bulgaria Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Здравейте, приятели!

В началото искам да ви поздравя с победния ход на нашите волейболни национали. Удоволствие е да на се наблюдава желанието и емоцията в играчите, и начина, по който публика и отбор са едно цяло. Което само показва, че когато и

citește în continuare »

Ягодова лимонада - ???

16 Ziua 2,838, 15:41 Publicat în Bulgaria Bulgaria Socializare și divertisment Socializare și divertismentОт създателите на Мастиленият лабиринт,
от журито в конкурса,

Ягодова лимонада - малката сестра на Мастиленият лабиринт

На фона на появилите се положителни коментари в пресата въ … citește în continuare »

Мастиленият лабиринт 3 - крайно класиране!

28 Ziua 2,830, 04:43 Publicat în Bulgaria Bulgaria Socializare și divertisment Socializare și divertismentЗдравейте, приятели!

И последния кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3 вече е в историята. Сигурно сте любопитни да научите и крайното класиране в седмичната надпревара на номинcitește în continuare »

Мастиленият лабиринт 3 - гласуване последен кръг!

16 Ziua 2,822, 07:24 Publicat în Bulgaria Bulgaria Socializare și divertisment Socializare și divertismentЗдравейте, приятели!

Седмият кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3, а с това и самият конкурс вече са в историята. Искам да благодаря на всички, които не спряха да ни радват с твор … citește în continuare »