Ambient pornit/oprit

[МзО] Наредби за ден 2811/2812 [ЕДИТ во 15ч]

14 cu 2 zile în urmă Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptăЧеситки за успешната акција еМакедонијо. Бараа гума, добија гума :D
Меѓутоа војната не е завршена. Продолжуваме со акцијата, денеска (ден 2811) мораме да ги одбраниме и двете востанија да им го скршим … citește în continuare »

[МзО]Известување и Наредби ден 2810 [Едит во 12ч]

20 cu 4 zile în urmă Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptăСодржина :

1. Кратка воена анализа
2. Закон за донација
3. Заменик МоД
4. Наредби


~ Воена анализа

Изминативе неколку дена беа одлични на воено поле како з … citește în continuare »

[МзО]Соопштение до нацијата

30 cu 7 zile în urmă Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptăПочитувани Македонци,

Вчерашниот ден беше еден од најцрните денови во Македонската е-историја, ден кој што сите ние сакаме да го заборавиме и ден кој што никогаш повеќе не смее … citește în continuare »

Борба на чети

7 Ziua 2,802, 12:01 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptă


На повидок е нов турнир кој главно се базира на перформансите на четите но според начинот на кој е напишана објавата можеме да очекуваме и награди за вкупниот резултат на единицата во која … citește în continuare »

ИЗЕСТУВАЊЕ[МзО]

5 Ziua 2,796, 14:09 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptă

Со цел за да се следат наредбите полесно и да не се мачите да барате наредби по весници наредбите можете да ги следите на овој линк https://goo.gl/GDuXpV.

Шаутирајте го линков и поставете го на вашите профили за сите да бидат информирани!


Нар

citește în continuare »