Fundo lig/desl

На война

77 7 dias atrás Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticosВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … ler mais »

Бавно но славно

67 Dia 2,672, 21:34 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … ler mais »

референдум - РЕЗУЛТАТИ

122 Dia 2,670, 20:37 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticosОт ден 2668 до ден 2670 беше проведен референдум по отношение на бъдещата структура на управление на страната при "доброволна" диктатура.Зададените въпроси на референдума бяха както следва:1. Кой от изброените начин … ler mais »

РЕФЕРЕНДУМ

313 Dia 2,668, 08:41 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Преди седмица беше пусната статия с която бяха призовани всички да изажат своето мнение и позиция по отношение на бъдещата структура на упрвлението на страната под "доброволна" диктатура. Една седмица е предостатъчно време, за да може всеки пожелал,

ler mais »

[Диктаторско] ВИЕ СТЕ НА ХОД!

197 Dia 2,661, 13:05 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Настъпи моменът да решим сериозно каква форма на управление ще има държавата следващите месеци, с оглед на промените от плато, както и заради възможността от налагане на диктатура спрямо нас, от държава с много пари.
Идеята на тази статия е да почне

ler mais »