Fundo lig/desl

Пълна мобилизация

57 3 dias atrás Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Почна да ми става лош (или не толкова) навик, да пускам кратки статии, но и тази ще е такава.

Както сигурно сте подразбрали от предишната статия, пък и тази на Кръстев, бяхме тръгнали да правим една интересна война със елемент на ролева игра за да

ler mais »

Копеле, къде ми е ламата!

39 4 dias atrás Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Вчера късно вечерта, беше получена обезпокояваща информация. Митичната Розова Лама е изчезнала! Ламата за последно е видяна в Боливийските джунгли да се движи в северозападна посока в компанията на 7 тъмни субекта.

Легендата повелява, че когато Ро

ler mais »

Мир

82 Dia 2,684, 17:35 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticosБългария и Сърбия постигнаха договорка за прекратяване на войната помежду си. Споразумението включва следните точки:

1. България и Сърбия прекратяват военните действия помежду си и се съгласяват да не обявяват войнна един на друг чрез ЕВ.

ler mais »

На война

77 Dia 2,677, 23:18 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticosВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … ler mais »

Бавно но славно

67 Dia 2,672, 21:34 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … ler mais »